Artnit

Ponedeljak, 16 April 2018 10:39

Držači za saksije i korpe Istaknut

Ako nemate dovoljno otvorenog prostora, razmislite o vertikalnom vrtu, u kome možete gajiti omiljene biljke, cveće ili začinske biljke u saksijama i korpama. Uz pomoć visećih, vertikalnih držača za saksije može se napraviti više prostora za njihovo gajenje, a istovremeno stvoriti zanimljivi vizuelni efekti. Ovi držaći su adekvatni za svaki prostor u domu, a posebno za terasu, balkon ili verandu.

Metalni držači za saksije su dobar ukras za svaki zid i mogu biti u raznim oblicima, bojama i veličinama. Na ovaj držač se mogu zakačiti korpe ili saksije sa raznobojnim cvećem i tako uneti dašak prirode.

Metalni držači saksija za cveće izgledaju veoma zanimljivo, a istovremeno su otporni na vremenske uslove. Oni mogu da se stave samo sa jedne ili sa obe strane ograde terase ili balkona i u njih stave saksije.

Drveni držači za zid omogućavaju kačenje zanimljivih puzavica u saksijama ili korpama. Posebno lepo izgledaju u rustičnom stilu uređenja terase ili balkona.

Makrame je tehnika vezivanja čvorova koja se koristi za izradu kućnih dekorativnih predmeta i ukrasa i često je najbolja opcija kada su u pitanju ručni radovi za dizajniranje držača saksija. Držači i saksije mogu da budu u različitim bojama i oblicima i tako postati zanimljiv detalj u prostoru.

 

Pročitano 4371 puta Poslednji put izmenjeno Ponedeljak, 30 Decembar 2019 11:45

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Flora doma Držači za saksije i korpe