Artnit

Nedelja, 08 Septembar 2019 10:13

Golubje siva boja - za elegantan i rafiniran izgled doma Istaknut

Golubje siva boja je nijansa sive boje sa hladnim ljubičastim ili plavim tonom. Ova suptilna nijansa osetljiva je na sitne varijacije svetlosti i teksture i često se povezuje sa skandinavskim stilom uređenja doma. Ona će osvetliti bilo koji prostor u enterijeru doma, stvarajući osećaj mirne sofisticiranosti.

Plava boja svih nijansi ili tamnija grimiznocrvena boja u kombinaciji sa golubje sivom bojom stvaraju bogatu, egzotičnu atmosferu. U kombinaciji sa tamnoplavom ili čak crnom bojom, dobiće se rafiniran, vrlo elegantan izgled. Kada se doda više ili manje bele boje može da se ublaži ili pojača stvoreno raspoloženje.

U hladnijoj šemi, kombinujte golubje sivu boju sa tamnom ružičastom, akva puderastom ili belom bojom i naglasite sve jakim neutralnim ili tamnijim akcentnim bojama.

Golubje siva boja uz pastelne boje stvara romantičnu i mirnu atmosferu. Ova kombinacija je posebno dobar izbor za spavaću sobu.

Golubje siva boja se lepo usklađuje sa različitim prirodnim materijalima, kao što su sirovo drvo, hladan mermer i gladak metal. Drveni nameštaj se veoma ističe na golubje sivom podu.

 

Pročitano 3366 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Golubje siva boja - za elegantan i rafiniran izgled doma