Artnit

Subota, 22 Februar 2020 11:38

Boja vanile - za osećaj "ušuškanosti" u domu Istaknut

Boja vanile je meka prigušena nijansa žute boje koja naginje sunčanožutoj. Pošto ima žutu nijansu, ona je često bila u dečjoj sobi kao neutralni ton za dečaka ili devojčicu, ali danas se premešta u druge sobe u domu, uključujući dnevnu sobu. Ova boja daje savršenu pozadinu za kreativne akcente i raznovrsne palete i u enterijer doma unosi toplinu, ali i osveženje.

Boja vanile je savršena neutralna osnova pri uređenju spavaćih soba, dnevnih soba, kuhinja, dečjih soba i topla solucija za zidove. Ona daje toplu notu i osećaj "ušuškanosti" u prostoru i može da se kombinuje sa drugim bojama i sa različitim nameštajem.

Boja vanile ima moć osvetljavanja sobe dodajući osećaj sunčeve svetlosti. Savršena je boja za proširenje prostorije bez prozora, poput kupatila ili pojačavanje svetlosnog efekta već svetle sobe. Kuhinjski nameštaj u boji vanile je posebno dobar izbor za male kuhinje.

Boja vanile se lepo kombinuje sa drugim neutralnim bojama poput bele i sive, ali i uz zemljane tonove. Savršeno se uklapa sa čokoladnobraon, metalik i ljubičastim zidovima ili nameštajem i kombinuje uz drveni nameštaj.

 

Pročitano 3877 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Boja vanile - za osećaj "ušuškanosti" u domu