Artnit

Nedelja, 23 Februar 2020 11:29

Boja senfa - dobra alternativa za zlatnu boju u domu Istaknut

Boja senfa je zagasitija zemljana nijansa žute boje. Iako sadrži suptilnije tonove žute boje ona je upečatljiva i dobra alternativa za zlatnu boju. Savršena je kao akcentna boja, posebno za razbijanje monotonih šema boja u enterijeru doma zemljanih tonova, a može da unese toplinu u moderni enterijer gde preovladava siva boja.

Jedan zid u sobi može da se akcentuje bojom senfa. Ovo je odlično rešenje za male prostore, posebno za one koje ne dobijaju dovoljno prirodne svetlosti od prozora.

Nameštaj u boji senfa izgleda veoma efektno u svakom prostoru doma. Sofe, kauči, stolice, fotelje ili otomani u ovoj boji mogu uneti posebnu luksuznu notu, naročito ako je mebl izrađen od svile ili pliša. Za privlačan kontrast kombinujte komade nameštaja u boji senfa sa tamnim ili drugim svetlim nijansama, kao što su na primer ružičasta, smaragdna, tamnozelena, a za klasičan izgled ostali kolorit može da bude u neutralnim bojama.

Tekstil u boji senfa je jednostavan način za dodavanje tople atmosfere u dom. Posebno dobro izgleda na mekanim i bogatim materijalima poput pliša, baršuna i vune. Nekoliko dugih zavesa, baršunasti ukrasni jastuci ili topli pokrivač u ovoj boji su uvek dobar izbor.

 

Pročitano 2622 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Boja senfa - dobra alternativa za zlatnu boju u domu