Artnit

Sreda, 03 Septembar 2014 11:43

Cipelarnik u hodniku Istaknut

Cipelarnici su nezaobilazni delovi nameštaja u svakom hodniku. Osim što su funkcionalni mogu da budu i veoma dekorativni. Njihov izbor, od boja preko oblika i tekstura je veliki, a ima i onih koji su ukrašeni dekorativnim staklom ili oslikani različitim motivima.

Umesto glomaznog cipelarnika za hodnik, a posebno manji prikladniji je neki manje širine i veće visine. Tako se dobija isti prostor za odlaganje obuće, kao i uz klasičan cipelarnik, ali bez većeg smanjivanja prostora u hodniku.

Za prostor ispod stepenica izaberite cipelarnik, u kome ćete da sakrijete obuću, i stvorite vizuelni utisak otvorenog hodnika. Odaberite uži cipelarnik, dodajte nekoliko lepih detalja i dobićete interesantan izgled.

Zavisno od boje zidova u hodniku izaberite i boju cipelarnika. Neutralne boje, poput bele, bež ili braon su uvek dobra varijanta.

Crveni cipelarnik će uneti malo boje i oživeti hodnik.

Sjajne bele police mogu da postanu savršen cipelarnik, a kada im dodate kutije u raznovrsnim jarkim bojama oživeće prostor. Prilagođavanjem kutija složićete obuću efikasno, ali i dobiti neobičan cipelarnik.

Cipelarnik sa ogledalima, dobro se uklapa u minimalistički stil uređenja hodnika, u kojem su zanimljiv čiviluk, držač za i kišobrane i moderan zidni sat. Detalji na njemu uneće dodatnu luksuznu notu i u malom prostoru ulaza.

Cipelarnik ne mora da bude sjajan ili raskošan da bi stvorio zanimljiv vizuelni efekat u hodniku. Podjednako su zanimljivi i oni jednostavnih linija i bez posebnog ukrašavanja. Jednostavno ogledalo sa drvenim ramom iznad ovog drvenog cipelarnika i podna vaza sa cvećem do njega uneće elegantnu notu u prostor.

Cipelarnik može da bude zanimljiva komoda na koju se stavljaju ukrasi poput vaze ili saksije sa cvećem. Ukrasi neke življe boje, kao što su na primer nijanse ljubičaste ili ružičaste, ciklama, fuksija ili violet oživeće minimalistički beli cipelarnik u hodniku.

Cipelarnik sa mestom za sedenje na vrhu je veoma praktičan, jer je i mesto gde može da se obuva ili skida obuća.

Pročitano 7797 puta Poslednji put izmenjeno Nedelja, 13 Oktobar 2019 10:15

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Cipelarnik u hodniku