Artnit

Ponedeljak, 01 Septembar 2014 11:27

Kombinacije bež boje sa drugim bojama - za osoben dom Istaknut

Suviše bež boje u enterijeru može da stvori ambijent koji izgleda monotono, ili jednostavno nećete dobiti željeni vizuelni efekat. Bež boja postiže svoj puni potencijal u pravoj kombinaciji sa drugim bojama.

Nijanse bež boje se uvek dobro kombinuju sa braon bojom i stvaraju udobnu atmosferu u prostoru. Ova kombinacija je česta u klasičnom i rustičnom stilu uređenja enterijera.

Zemljani tonovi terakote na zidovima i šarama na prekrivaču, jastucima i stonim lampama oživeće enterijer spavaće sobe u kojem dominira bež boja.

Kombinacija bež i ružičaste boje je uvek skladna. Dobar je izbor za moderne dnevne sobe, kao i za devojačke sobe.

Zelenu boju, koja podseća na prirodu može uneti u dnevnu sobu sa bež zidovima, abažurem i stočićem, sobna biljka sa svojim listovima, kao i ukrasni jastuci ili trosed. Posebno su zanimljive zelene nijanse, kao što su smaragdna zelena ili boja zelenog čaja.

Kombinacija sive boje, koja unosi elegantnu notu sa nijansama bež boje koje su meke i svetle je dobar izbor za klasičnu dnevnu sobu. Uz neobične detalje može biti izbor i za minimalističke dnevne sobe.

Kombinacija bež boje i zlatne uneće notu glamurozne atmosfere u enterijer. Sto u bež i zlatnoj boji postaje osoben fokus u trpezariji.

Kombinacija svetloplave i bež boje je dobar izbor za svaku sobu u enterijeru doma. Plava boja unosi svežinu i mir, povezuje se sa morem i nebom, dok će bež boja dati toplinu. Malo detalja bež boje daće toplinu i paleti bogatih nijansi hladne plave boje, ali je neće nadjačati.

Nijanse crvene boje, a posebno koral u kombinaciji sa bež bojom oživljavaju svaki prostor u domu.

Neobićan izgled prostora daje kombinacija nijansi bež boje sa različitim nijansama ljubičaste boje. Posebno su zanimljive nijanse fuksije, ciklame i violet. Ove kombinacije su uvek dobar izbor za moderan, ali i klasičan stil uređenja.

U dodiru sa bež bojom, crna daje ovoj boji sofisticiranost. Ova kombinacija je posebno dobar izbor za moderne dnevne sobe.

Pročitano 25343 puta Poslednji put izmenjeno Četvrtak, 17 Oktobar 2019 10:37

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Kombinacije bež boje sa drugim bojama - za osoben dom