Artnit

Nedelja, 24 Mart 2019 11:47

Čipkane zavese unose dašak starih vremena Istaknut

Čipkane zavese na prozorima ili vratima mogu da stvore jedinstven vizuelni efekat u svakoj prostoriji doma i usklade se sa raznim bojama. Ovaj ukrašeni materijal koji je inspirisan nasleđem takođe može izgledati sveže i primamljivo i prostoru dati dašak starih vremena i istovremeno stvoriti prozračnu, toplu atmosferu.

Čipka je veoma prozračna tkanina, tako da zavese napravljene od nje imaju tendenciju da raspršuju prirodnu svetlost i pružaju otvoren, prozračan osećaj. Da biste obezbedili privatnost bez potpunog blokiranja izvora sunčeve svetlosti, okačite čipkane zavese preko francuskih vrata, koja su poznata i po imenu francuski prozori, jer podsećaju na prozore.

Većina čipkastih zavesa je u beloj boji, u nijansama boje slonovače ili žućkastim. U mračnoj spavaćoj sobi, tamnoljubičasta zavesa pružiće gotičku eleganciju i istovremeno filtrirati svetlost u briljantne nijanse.

Čipkana zavesa ne mora uvek da bude cvetna i ženstvena. Ona može da unese i moderniju vizuelnu teksturu u svaku prostoriju.

Čipkane zavese će klasičnoj dnevnoj sobi ili trpezariji dodati romantičnu notu. Njena tekstura stvoriće osoben vizuelni efekat.

Čipkane zavese na prozoru u kuhinji unose dah prošlih vremena. Sa cvećem u vazi ili saksiji ulepšaće svaki deo kuhinje.

 

Pročitano 2646 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Čipkane zavese unose dašak starih vremena