Artnit

Sreda, 13 Mart 2019 11:34

Puder ružičasta boja - suptilna nijansa ružičaste boje Istaknut

Puder ružičasta boja koja se ponekad naziva milenijumska ružičasta, prljavoružičasta ili pastelnoružičasta nije samo dobar izbor za svet mode i javna mesta, već i za enterijer doma. Za razliku od tradicionalne ružičaste boje, njena nijansa puder ružičasta sadrži u sebi peščane nijanse koje je čine toplijom i prijatnijom i vrlo elegantnom.

Zidovi okrečeni u puder ružičastu boju unose suptilan dašak topline i istovremeno stvaraju prozračnu atmosferu u svakom prostoru doma. Posebno su dobar izbor za skandinavski stil uređenja doma.

Glavno pravilo, ako se koristi puder ružičasta boja je da izgleda moderno i lepo, ali ne previše slatko. Koristite savremene oblike i mešavinu zanimljivog nameštaja i detalja i ne zaboravite da ga kombinujete sa više neutralnih boja. Nameštaj u ovoj boji lepo izgleda pored sivih zidova i prirodnih tekstura.

Puder ružičasta boja izgleda dobro u kombinaciji sa svetlim drvetom, bakrom ili nekim nijansama sive boje. Dizajneri enterijera ističu da se ova boja dobro slaže i sa plavom bojom i nijansom između plave i zelene boje.

Puder ružičasti detalji poput draperija, zavesa, jastuka, posteljine, stolnjaka, vaza ili slika uneće notu nežnosti i nostalgije u svaki kutak doma.

 

Pročitano 3582 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Puder ružičasta boja - suptilna nijansa ružičaste boje