Artnit

Četvrtak, 01 Juni 2017 10:48

Kada sa nogarama u kupatilu Istaknut

Kade sa nogarama su jednostavne, elegantne i mogu da se uklope kako u tradicionalni i rustični stil uređenja kupatila, tako i u savremen i moderan. Takođe, one mogu da postanu centralni deo svakog kupatila i lako se uklope sa skoro svakim dekorom, jer dolaze u različitim oblicima, veličinama, bojama i materijalima.

Bela kada sa nogarama je veoma istaknut elemenat svakog kupatila i može da se uskladi sa skoro svim bojama i stilovima uređenja. Najčešće se koriste kade sa ovalnim oblikom belih ili metalnih nogara za klasična, rustična, ali i moderna kupatila.

Crna kada sa nogarama ima elegantan i univerzalan izgled. Često se koristi u modernim i rustičnim kupatilima u obrascima pločica i bakarnim karakteristikama. Takođe, uvek se lepo uklapa u crno-belo kupatilo.

Kada sa nogarama u boji poput svetloplave, crvene, ružičaste, svetložute, narandžaste ili menta zelene uneće živost u kupatilo u kojem preovladavaju neutralne boje i dobar je izbor za rustično i šabi šik kupatilo. Takođe, dobar su izbor i za moderna kupatila ako se izabere prava boja, kao što su na primer nijanse ljubičaste ili ružičaste, a metalne nogare će stvoriti zanimljiv vizuelni efekat.

 

Pročitano 2238 puta Poslednji put izmenjeno Ponedeljak, 02 Septembar 2019 10:45

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Kada sa nogarama u kupatilu