Artnit

Nedelja, 20 Decembar 2015 12:21

Grane - prirodni ukrasi u enterijeru doma Istaknut

Grane mogu da budu zanimljiv detalj u svakom kutku enterijera doma i da se uklope u svaki stil uređenja. Sa njihovim zanimljivim teksturama, raznovrsnim oblicima i veličinama stvara se neobičan vizuelni efekat. Boja se unosi sa rascvetanim granama i bobicama, dok neutralne boje drveta naglašavaju njihovu prirodnu boju.

Neke grančice su dovoljno lepe da mogu da budu same u vazi. Možete da koristite beli, srebrni ili zlatni sprej za glamurozni izgled grančica ili da okačite manje ukrase za svečaniji izgled.

Grane se mogu koristiti i kao dekorativni aranžmani za centralni deo stola. Lepe grane sa crvenim bobicama u vazi uneće vedrinu, a one bez ovih bobica možete obojiti za življi izgled.

Grane sa otvorom mogu da se postave pravo u zid i postanu polica za sitnice ili knjige. Ove grane stvoriće zanimljiv bajkovit prostor na zidu ili neobičnu rustičnu vinjetu.

Da bi u dnevnu sobu ili trpezariju uneli delić svečane atmosfere zakačite grane iznad stola. Za klasičan izgled stavite obične sijalice, a za spektakularan izgled dodajte LED svetiljke.

 

Pročitano 3501 puta Poslednji put izmenjeno Utorak, 26 Mart 2019 12:08

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Grane - prirodni ukrasi u enterijeru doma