Artnit

Sreda, 09 Decembar 2015 12:16

Multifunkcionalni nameštaj u domu Istaknut

Multifunkcionalni ili kako se često zove višenamenski nameštaj ima dve ili više namene. Ovaj nameštaj je dobar izbor, posebno za manje prostore u domu. Umesto da nekoliko posebnih komada nameštaja, zauzima određeni prostor, samo jedan može da se lako transformiše u ono što je potrebno. Ali, multifunkcionalan nameštaj ne štedi samo prostor i prostorija ne izgleda prenatrpano, već može da bude i veoma zanimljiv elemenat u enterijeru doma.

Stočić je veoma funkcionalan komad nameštaja, savršen za male prostore. Možete da ga stavite u svaki kutak doma, a na njemu držite pića, knjige ili male predmete. Takođe, može da ima fioke u koje se skladište predmeti kao što su šoljice, knjige, časopisi.

Izbor novog kreveta koji može da ima više funkcija ublažiće problem manjeg prostora. Jedan deo dana imaćete u sobi biblioteku ili policu, a kada dođe vreme za spavanje, samo povučete ručku i pretvorite ovaj komad nameštaja u udoban krevet.

Montažni trpezarijski sto koji se lako razvlači može služiti za više ljudi. Sa jedne strane može da bude i mini polica za posuđe ili šolje.

Pročitano 3521 puta Poslednji put izmenjeno Četvrtak, 10 Decembar 2015 13:05

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Multifunkcionalni nameštaj u domu