Artnit

Četvrtak, 12 Juni 2014 14:05

Police u eksterijeru doma Istaknut

Police su uvek korisne na terasi, balkonu ili u vrtu, jer će pre svega uštedeti prostor. Na njih možete da stavite cveće i razne ukrase, ali i da u njima držite neophodne alate i razne sitnice. Oblicima i bojama ove police postaju osobeni detalji u eksterijeru doma.

Polica od čempresa ili kedra, obojena u neku jarku boju uneće vedrinu u prostor. Deo police može da posluži za skladištenje neophodnog alata i drugih sitnica. Njena poncikovana površina može da postane mesto za saksije sa cvećem ili za piće i voće.

Mala jednostavna polica uvek je dobar izbor za terasu ili balkon. Osim za ukrase ili cveće ona može postati i mesto za stavljanje pribora ili pića, posebno za vrele letnje dane.

Zanimljiva, jeftina, ali veoma funkcionalna polica može da se napravi od paleta. Vrh police i letvice pružaju malo prostora za dodatno skladištenje, a mogu se dodati jeftine kuke duž ivica za kačenje alata.

Dodavanje točkova na prednjoj strani police i ručke sa strane pruža mogućnost lakog pokretanja dok se radi u vrtu, ali i organizovano i praktično držanje alata i materijala neophodnih za rad.

Od starog stola i daske može da se napravi zanimljiva polica. Ako se oboji u crveno, dodaju saksije sa biljkama oživeće se prostor u vrtu. U nju može da se smesti neophodan alat, ali i kantice za vodu, rukavice za rad u vrtu i druge neophodne sitnice.

Stari kredenac može da postane veoma praktično mesto za držanje baštenskog alata, saksija, supstrata i neophodnog materijala za rad u vrtu.

Pročitano 4045 puta Poslednji put izmenjeno Subota, 28 Septembar 2019 10:39

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Police u eksterijeru doma