Artnit

Nedelja, 31 Januar 2016 12:14

Uređenje malog kupatila Istaknut

Uređenje malog kupatila uvek predstavlja pravi izazov, pre svega zato što treba da se osmisli svaki elemenat, a posebno oni neizostavni kao što su lavabo, WC šolja, veš mašina, kada ili tuš kabina u odnosu na raspoloživi prostor. Uz malo promena i nekoliko kreativnih ideja i ova kupatila mogu da postanu funkcionalna i lepa.

Dobar izbor za zidove malog kupatila su pastelne boje, neutralne boje ili bela boja. Svetlije nijanse ovih boja stvoriće osećaj prostora i učiniti vizuelno većim svako kupatilo.

Pločice na podu i zidu u neutralnim bojama stvoriće kohezivan izgled malog kupatila, dok će one svetlijih boja učiniti da prostor izgleda vizuelno veće.

Otvorene police u malom kupatilu obezbediće neophodan prostor za peškire, ukrase i pribor za kupanje. Da bi potpuno iskoristili prostor postavite ih što više prema plafonu.

Tuš kabina sa prozirnom pregradom se dobro uklapa u malo kupatilo. Ona stvara iluziju prostora, jer omogućava da se vide oba kraja kupatila.

Kupatilski elemenat, koji kombinuje lavabo i komodu gde se mogu odlagati peškiri i neophodne sitnice može da uštedi na prostoru. Viseći ormarić sa ogledalom i kombinacija komode i lavaboa čini malo usko kupatilo vizuelno širim.

Detalji mogu da ožive malo kupatilo. Peškiri ili zavesa za tuš kabinu u jarkim bojama uneće vedrinu. Vaza ili saksija sa cvećem dodaće prirodnu notu.

 

Pročitano 2583 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Uređenje malog kupatila