Odštampajte ovu stranicu
Utorak, 09 Maj 2017 10:58

Dekorisanje prostora oko televizora Istaknut

Dekorisanje prostora oko televizora može da bude veliki izazov, ali uz elegantniji i tanji dizajn novih televizora ovaj zadatak je mnogo lakši. Boja, ukrasi, kao i postavljanje televizora mogu da stvore ne samo jedan neverovatan zid, već i donesu neobičan i moderan stil skoro u svakom enterijeru doma.

Da ne bi crni sjajni pravougaonik “iskakao“ iz zida televizor može da se kamuflira pre svega sa tamnom bojom zida, crnom, braon, teget, ali i tamni furnir ili tapete stvoriće isti vizuelni efekat. Ugradnja niše u koju se stavlja televizor stvoriće zanimljiv detalj, a predstavlja i odlično rešenje za minimalistički stil uređenja sobe.

Knjige i ukrasi oko televizora učiniće ekran praktično nevidljivim.

Okružite televizor sa umetničkim slikama ili fotografijama. U zavisnosti od efekta koji želite da kreirate u sobi, oni mogu biti postavljeni simetrično oko televizora ili slobodno.

Nekoliko otvorenih polica za knjige i ukrase iznad televizora može da doda zidu teksturu i boju. Dekorativne otvorene ili zatvorene police ispod televizora ukrasiće prostor, a mogu da budu i veoma praktične i koriste se za čuvanje diskova, daljinskog ili drugih sitnica.

Velika sjajna crna kutija koja je LCD televizor često dominira sobom. U tradicionalno uređenoj sobi i kada dominira bela boja, rešenje je da se unesu crni akcenti i ukrasi, koji će uneti ravnotežu sa televizorom.

 

Pročitano 2812 puta
Stefan Tanasijević

Najnovije:

Srodni članci