Artnit

Utorak, 21 Mart 2017 12:09

Čokoladnobraon boja - za udoban i elegantan dom Istaknut

Braon boja se često previđa u dizajnu enterijera, ne samo u spavaćoj sobi, već u celini enterijera doma. Međutim, ona ima čitav niz mogućnosti kao neutralna boja, a takođe topla boja. U nekim modnim trendovima, tamnobraon nijanse se nazivaju "nova crna", jer su neverovatno moderne i izgledaju odlično u kombinaciji sa velikim brojem drugih boja. Popularna nijasa tamnobraon boje je čokoladnobraon, koja može da bude inspirativna, tradicionalna, udobna i elegantna.

Duboka čokoladnobraon boja može da se primeni na zidovima skoro svake prostorije i uklapa se sa parketom, drvenim nameštajem i teksturama nameštaja u pastelnim tonovima. Da bi prostorija izgledala sofisticirano na zidove u ovoj boji mogu da se stave slike svetlijih boja. Možete ofarbati i samo jedan zid u ovu boju, a ostatak prostorije u neku svetliju koja se uklapa.

Tamnočokoladnobraon podovi su uvek dobra osnova za dizajniranje svake prostorije. Na primer, drveni podovi u ovoj boji uneće toplinu, a pločice u ovoj boji u kupatilu ili kuhinji uneće notu elegancije. Za privlačniji izgled kupatila mogu da se koriste glazirane pločice u ovoj boji koje će dati i poseban sjaj.

Kauč ili sofa u čokoladnobraon boji mogu da budu u središtu dnevne sobe ili njen svestran dodatak. Ovi komadi nameštaja mogu da se uklope u tradicionalni ili klasični, ali i u moderni minimalistički stil uređenja.

Čokoladnobraon raskošna draperija ili zavesa deluje elegantno uz svetlije zavese ili roletne. Uz nju mogu da se stave detalji u ovoj boji, poput stone lampe, vaze, stočića ili ukrasnog jastuka, koji će dati završni pečat uređenju sobe.

 

Pročitano 2714 puta Poslednji put izmenjeno Sreda, 28 Avgust 2019 11:08

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Čokoladnobraon boja - za udoban i elegantan dom