Artnit

Nedelja, 02 Oktobar 2016 10:48

Crveni akcenti u dnevnoj sobi Istaknut

Crvena je moćna, ali i topla boja koja može od dnevne sobe da stvori prijatan i udoban prostor. Ona ne mora da bude osnovna boja za uređenje dnevne sobe, kako bi se dobio željeni efekat ili unela energija, možete je jednostavno koristiti za akcente u prostoru, kroz komade nameštaja, raznovrsne detalje ili jednostavno ofarbati jedan zid u ovu boju.

Crvena sofa u dnevnoj sobi može biti dobar izbor, jer dodaje moderan efekat prostoru, donoseći toplinu i šarm. Sofa ili drugi komadi nameštaja u crvenoj boji treba da se usklade sa ostalim bojama u sobi. Na primer, kombinujte crvene tonove sa pastelnim ili neutralnim bojama.

Korišćenje crvene boje u akcentima oživeće prostor dnevne sobe. Ukrasni jastuci, zavese, prekrivači, ramovi ogledala i slika, vaze ili ukrasni predmeti u ovoj boji uneće živost u prostor.

U dnevnoj sobi uređenoj u elektičkom ili boemskom stilu tepih ili ćilim na kome dominira crvena boja uneće u prostor vedru i elegantnu notu.

Lusteri i lampe u crvenoj boji uneće toplinu u dnevnu sobu, a njihovi oblici mogu da budu zanimljivi elementi.

Jedan zid u dnevnoj sobi može da se ofarba u crvenu boju. Preporučuje se nijansa crvene boje koja nije previše tamna, da prostor ne bi izgledao vizuelno manje. Ovaj crveni zid će istaći i umetničke slike postavljene na njega.

 

Pročitano 2880 puta Poslednji put izmenjeno Petak, 14 Avgust 2020 10:45

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Crveni akcenti u dnevnoj sobi