Artnit

Sreda, 24 Avgust 2016 11:15

Svetli podovi u domu Istaknut

Svetli podovi u enterijeru doma će, nasuprot tamnim, učiniti prostor vizuelno većim i svetlijim, ali će pokazivati i manje prljavštine i sakriti nedostatke. Oni su posebno dobar izbor za manje prostorije i one koje imaju manje prirodnog svetla. Istovremeno oni nude prostoru svetlu paletu, kao osnovu za uređenje i uklapaju se naročito sa skandinavskim stilom uređenja.

Ako je Vaš dom uređen izuzetno savremeno, možete se odlučiti za drvene svetle podove koji imaju elegantne linije i arhitektonsku definiciju doma.

Mala prostorija treba da izgleda veće da bi se stvorio osećaj udobnosti. Svetle boje podova čine da prostor izgleda više prozračan i optički veći. Osim toga, svetle nijanse boja će dati sobi čist, rustični ili vanvremenski izgled.

Svetli drveni podovi i tamniji nameštaj stvaraju zanimljive kombinacije u svakom prostoru doma.

Ako želite da imate što svetliju kuhinju, onu koja upija svu prirodnu svetlost opredelite se za svetle podove, jer svetlije površine reflektuju više svetlosti. Bela boja je uvek dobar izbor, jer zrači čistoćom, a uz svetlije zidove kuhinja će izgledati i vizuelno veća.

Bele pločice su čest izbor za kupatilo, jer unose osećaj čistoće. Za razbijanje monotonije u prostoru stavite i neku pločicu sa zanimljivim dizajnom u svetloj boji.

 

Pročitano 2971 puta Poslednji put izmenjeno Subota, 29 Avgust 2020 10:46

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Svetli podovi u domu