Artnit

Četvrtak, 25 Februar 2016 12:10

Boja breskve - za sofisticiran izgled doma Istaknut

Boja breskve je boja svežeg voća, ne baš narandžasta, ne baš ružičasta, meka i ženstvena, ali ne previše. Može da bude u bezbroj nijansi, od skoro koralne do veoma svetle. Ova boja dodaje osećaj svežine i lepote svakoj prostoriji u domu. Može da bude osnova za dizajniranje svakog prostora u domu, a može se uneti samo kroz detalje.

Boja breskve je jedna od najpopularnijih boja za zidove u enterijeru doma. Zidovi u ovoj boji daju svež, elegantan i sofisticiran izgled svakoj prostoriji, dnevnoj i spavaćoj sobi, kuhinji, trpezariji, pa i kupatilu, hodniku ili dečjoj sobi.

U boji breskve odjekuje divan izlazak sunca, i zato će ova boja dodati prirodnu toplinu svakoj sobi okrenutoj severu ili onoj sa manje prirodnog svetla. Takođe, manju sobu će učiniti vizuelno prostranijom.

Nijanse breskva boje unose udobnost, toplinu i mir. Sofe i fotelje u tonovima breskva boje stvoriće prostor za savršen odmor u dnevnoj sobi. Dodavanjem nijansi žute boje prostor će izgledati zanimljivije.

Boja breskve je uvek dobar izbor za spavaću sobu. Ne morate da ofarbate zidove u ovu boju. Možete da dodate par detalja boje breskve, kao što su na primer jastuci, posteljina, stona lampa ili neki ukras i prostor će postati vedriji.

Samo sa jednim detaljom, kao što su na primer zavesa ili draperija u boji breskve svaka soba će izgledati, ne samo zanimljivo, već i svežije.

 

Pročitano 4743 puta Poslednji put izmenjeno Nedelja, 02 Avgust 2020 11:19

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Boja breskve - za sofisticiran izgled doma