Artnit

Nedelja, 18 Oktobar 2015 11:20

Jesenja dekoracija u domu Istaknut

Jesenje dekoracije odišu neobičnom lepotom, toplinom i unose pozitivnu energiju u enterijer i eksterijer doma, boje se prepliću i stapaju jedna u drugu, tako da stvaraju prijatne vizuelne efekte. Da biste napravili jesenje dekoracije koristite: bundeve raznih veličina, male dekorativne tikve, sezonsko voće, klipove kukuruza, suve travčice, grančice, suvo lišće, sveže sezonsko cveće, korpice od pruća.

Na drveni poslužavnik možete da stavite bundeve različitih veličina, oblika, tekstura i boja, i naglasite ih sezonskim cvećem, bobicama ili grančicama. Ovaj poslužavnik može da bude zanimljiv ukras na stolu, terasi ili balkonu.

Suvo lišće kukuruza, listovi u žutim, crvenim i narandžastim tonovima su interesantna kombinacija za dekoraciju. Pojedinačni listovi, presovani ili sveži u malim staklenim vazama uneće boju u svaki prostor.

Cilindrična vaza napunjena orasima ili kestenjem sa grančicama pšenice uvek je lep ukras na kaminu, stolu ili komodi.

Sveže rezano jesenje cveće, kao što su hrizanteme, suncokreti i peruanski ljljani su idealno rezano cveće za jesenje dekoracije. Osim što će unetu boju i teksturu, trajaće u vazi duže od dve nedelje. Da bi ostalo duže sveže, uklonite lišće ispod vode, a vodu menjajte svaka tri dana.

Venčić od raznih materijala koji odražavaju nijanse jeseni, kao što su zlatna, crvena, narandžasta i braon boja. Kombinacija svežih i sušenih materijala izgleda lepo, ali venčić od svih suvih materijala traje duže. Ovi venčići su osobeni detalji za prostorije uređene u rustičnom ili vintage stilu, kao i za ulazna vrata doma.

Sveže jesenje voće u činijama, oivičeno suvim lišćem u jesenjim bojama uvek je lep ukras na stolu ili komodi.

Pročitano 3622 puta Poslednji put izmenjeno Utorak, 17 Septembar 2019 10:47

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Jesenja dekoracija u domu