Artnit

Sreda, 15 Juli 2015 11:30

Zavese za prozore u kupatilu Istaknut

Zavese u kupatilu nisu samo običan materijal ili tkanina za prekrivanje prozora. One treba da ulepšaju prostor, a istovremeno da pruže privatnost. U uređenju kupatila, pri izboru materijala zavesa imajte uvek u vidu visoki stepen vlage u kupatilu, zbog koga se na zavesama ponekad nakupi buđ.

Venecijaneri su uvek dobar izbor za prozore u kupatilu. Jednostavne su za rukovanje, lako se čiste brzim zaprašivanjem, a mogu da zadrže vlagu u vlažnom kupatilu. Njihova boja treba da bude u skladu sa bojama pločica ili sanitarija. Beli ili venecijaneri svetlijih boja učiniće vizuelno većim mala kupatila.

Dodajte stil i privatnost kupatilu sa pletenim roletnama. Gusto tkana, neprovidna roletna od bambusa uklapa se u kupatila u kojem dominiraju zemljane ili neutralne nijanse poput bele boje. Ova roletna omogućava da se kontroliše stepen svetlosti i privatnosti jer se lako podiže i spušta, a kupatilu daje završni izgled.

Rolo zavese mogu da ulepšaju i stvore osoben izgled kupatila. Proizvode se u kalupima različitih dizajna ili običnog dizajna u različitim bojama, u panelima od platna, antilopa, vinila. Veoma su funkcionalne jer ne propuštaju svetlost ili ga potpuno blokiraju i u kupatilu nisu potrebne žaluzine ili roletne. Istovremeno sprečavaju zagrevanje i mogu da budu neka vrsta izolacije. Lako se čiste jer ne moraju da se skidaju. Ugrađuju se jednostavno, stavljanjem držača sa obe strane prozora koji se podese, a zatim se pričvršćuju rolo zavese.

Rimske zavese su dobar izbor za one koji nisu pristalice klasičnih zavesa ili žele promenu. Tako na primer, jednostavna rimska zavesa svetlije boje sa malim vertikalnim prugama u kombinaciji sa morskim detaljima uneće mirnu atmosferu, a nežne plave nijanse luksuzni dodir u belo kupatilo.

Pročitano 6161 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Zavese za prozore u kupatilu