Artnit

Nedelja, 28 Decembar 2014 12:23

Šišarke - neobični ukrasi u domu Istaknut

Šišarke imaju neobičnu formu i veoma su lagan i jednostavan materijal za kreiranje raznovrsnih ukrasa za enterijer doma. Mogu da budu zanimljivi ukrasi tokom cele godine, a posebno tokom prazničnih dana, Novogodišnjih i Božićnih.

Venci od šišarki su zanimljivi ukrasi koje možete da napravite na kraju jeseni. Ovi neobični venci, ne samo da izgledaju lepo, već i mirišu tako. Može da se zakači na prozor, na kamin, na bilo kom zidu ili čak na sto. Na ulaznim vratima ovakav venac će poželeti dobrodošlicu gostima.

U kombinaciji sa trakom, novogodišnjim ukrasima, zelenilom venac od šišarki bi mogao postati zaista jedinstven komad dekora koji će svi primetiti. Ako ih obojite sprejom postaće neobični detalji.

Veoma jednostavnu i elegantnu kombinaciju stvoriće sjaj sveća uz zemljanobraon boju i tamno drvo. Napravite svoju upečatljivu dekoraciju sa šišarkama u raznim oblicima i veličinama.

Šišarke mogu da budu lep centralni komad na stolu za svaku priliku, a posebno na Novogodišnjem ili Božićnom stolu. Šišarke i narandžaste loptice sa nitnama karanfilića će sigurno postati jedinstven ukras.

Dekoracija prozora sa šišarkama je savršena za ledeno zimsko jutro. Samo zakačite neke od njih na čipke ili srebrne trake, ili dodajte nekoliko balona da bi izgledale svečano.

Novogodišnji i Božićni ukrasi od borovih šišarki su vrlo jednostavni i lepi. Sa ovom dekoracijom ćete uštedeti na skupim ukrasima i naravno da ćete uživati u radu sa decom, a Vaš dom će izgledati jedinstveno.

Od šišarki možete da napravite zanimljive ukrase, koji će učiniti da dečja soba postane vedrija tokom cele godine.

Pročitano 6684 puta Poslednji put izmenjeno Četvrtak, 31 Oktobar 2019 11:43

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Šišarke - neobični ukrasi u domu