Artnit

Četvrtak, 26 Februar 2015 14:17

Kombinacije oker boje sa drugim bojama - za topao ambijent u domu Istaknut

Nijanse oker boje stvaraju prijatnu atmosferu u svakom prostoru enterijere doma. Mogu da se kombinuju sa skoro svim bojama. Lepo se kombinuju sa hladnim bojama, posebno plavom, sa svim toplim bojama, sa širokim spektrom svojih nijansi, kao i sa neutralnom paletom.

Kombinacija boje senfa ili oker-žute sa sivom bojom je moderna, a istovremeno sveža i zabavna. Možete da stavite u dnevnu sobu sivu sofu i fotelju. Dodavanjem detalja u oker boji, kao što su ukrasni jastuci ili pokrivači i malo ove boje na zavesama i umetničkim slikama dobićete zaista sofisticiran i elegantan prostor u dnevnoj sobi.

Kombinacija oker i braon boje je klasična i elegantna. Unošenjem oker boje kroz detalje, kao što su ukrasni jastuci ili abažur lampe u braon dnevnu sobu osvetlićete prostor.

Kombinacija oker-žute i bele boje stvara sjajan, topao ambijent i vizuelni utisak većeg prostora. Ova kombinacija je uvek dobar izbor za spavaću sobu, naročito za manju.

Kombinacija oker-žutih i crvenih pločica u kupatilu stvoriće zanimljiv i razigran prostor.

Prijatan i vedar ambijent u trpezariji stvoriće kombinacija oker-žute, tamnosive i ljubičaste boje naglašene toplom braon bojom.

Oker-žuta u kombinaciji sa nijansama ljubičaste boje stvoriće sofisticiran i elegantan kutak u svakoj dnevnoj sobi ili trpezariji sa elektičnim stilom uređenja.

Kombinacije nijansi oker boje stvaraju poseban ambijent u svakom prostoru u domu. Zlatni i žuti tonovi oker boje stvoriće, na primer formalnu klasičnu atmosferu.

Pročitano 15487 puta Poslednji put izmenjeno Sreda, 27 Februar 2019 12:01

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Kombinacije oker boje sa drugim bojama - za topao ambijent u domu