Artnit

Sreda, 31 Oktobar 2012 12:09

Kombinacije sive boje sa drugim bojama - za suptilan izgled doma Istaknut

Siva boja se dobro slaže sa svim bojama i odlično se kombinuje sa akcentima svih duginih boja. Pošto se povezuje sa strereotipom i mestima izolacije, bolje je da se u uređenju doma koristi u kombinciji sa drugim bojama jer sama može izgledati dosadno i monotono.

Kombinacija sive i plave boje je dobar izbor, ako želite da se u sobi osećate prijatno. Ako uskladite prave nijanse ovih boja dobićete stilsku kombinaciju, sofisticiranu i smirujuću kao nebo.

U kombinaciji sa belom siva boja je snažna i moderna boja, posebno za pozadinu. Sa srebrnom i srebrnobelom bojom siva boja čini da enterijer doma izgleda luksuznije. Siva boja izgleda posebno raskošno u metalnom okruženju.

Siva boja može biti srednji ton za naglašavanje tamnih boja i zato iskoristite nijanse sive boje kao kontraste tamnim nijansama. Crno-beli nameštaj može izgledati šik u spavaćoj sobi sa svetlosivim zidovima i podovima.

Kombinacija sive i ljubičaste boje je veoma impresivna. Ova kombinacija unosi notu glamura u enterijer doma.

Možete koristiti interesantnu kombinaciju sive i treperave žute boje. Ova kombinacija izgleda sveže i moderno, ali još uvek sofisticirano i stvara jedan zaista uzbudljiv i prijatan enterijer.

Kombinacija sive i narandžaste boje može biti veoma zanimljiva i topla. Narandžasta boja zidova i detalja razigrava monotoniju sive boje i tako nastaje opušten i ugodan ambijent u domu.

Kombinacija sive i braon boje daje formalni, tradicionalni izgled enterijeru. Istovremeno ova kombinacija je suptilna i elegantna, ali i moderna. Uvek je dobar izbor za klasične, ali i moderne trpezarije.

Kombinacija crvene i sive boje je veoma moderna. To je spoj energije crvene i prefinjenosti i elegancije sive boje. Posebno je dobar izbor za dnevne sobe.

Pročitano 67926 puta Poslednji put izmenjeno Utorak, 06 Juni 2017 11:11

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Kombinacije sive boje sa drugim bojama - za suptilan izgled doma