Artnit

Petak, 01 Mart 2013 22:44

Raspoređivanje podnih vaza u domu Istaknut

Podne vaze su značajan elemenat u uređenju enterijera doma. Možete da ih postavite same ili da dodate neke cvetne ili biljne aranžmane u njih. Ovaj jednostavan detalj može prostor u domu da učini vizuelno atraktivnijim.

Podnu vazu možete da stavite do nekog velikog komada nameštaja. Tada ova vaza ne zauzima puno prostora i stvara upečatljiv vizuelni efekat. Ova srebrna podna vaza donosi modernu notu klasičnom komadu nameštaja.

Podna vaza sa širokim razigranim ornamentima je upečatljiv detalj u enterijeru doma. Sa ovom vazom možete da akcentujete pomalo monoton svakidašnji izgled prostora i da unesete zanimljivu igru raznovrsnih formi.

Učinite podnu vazu većom dodavanjem aranžmana cveća ili grana. Tada vaza daje osoben vizuelni efekat u enterijeru doma.

Visoka podna vaza nasuprot maloj površini zida postaje fokalna tačka u prostoru. Dodajte ogledalo do nje da učinite izgled prostora kompletnijim.

Popunite prazan ugao u hodniku sa dve skladne vaze različite visine. U njih možete da stavite neku interesantnu grančicu u intenzivnoj boji. Podne vaze će uneti živost i dodati boju u taj ugao.

U mali hodnik može da se stavi ormarić. Umetnička slika iznad i par staklenih tirkiznih staklenih vaza na ormariću, kao i crna staklena podna vaza pored, daju kompaktan zanimljiv vizuelni izgled malog hodnika.

Podna vaza između odvojenih soba može da bude interesantan detalj koji povezuje dve celine u prostoru.

Visoka kineska vaza sa motivom zmaja sa izrezbarenom podnom lampom u drugom delu trpezarije stvara osoben okvir vizuelnog izgleda trpezarije.

Ako imate veliku sobu možete da od jednog malog dela napravite interesantan udoban kutak. Možete da unesete malu prostirku ili tepih, jednu udobnu fotelju i na zid stavite umetničke slike. Podna vaza sa granama daće završni vizuelni pečat ovom malom kutku.

Klasično oblikovana velika podna vaza od bambusa može da bude divan akcenat u svakom prostoru. Ona se savršeno uklapa u skoro svaki stil uređenja doma.

Uskladite stil uređenja sobe sa podnom vazom. Ako nameštaj ima rustičan izgled dobar izbor je podna vaza od drveta, bambusa ili ratana. Sa lepim aranžmanom od cveća ili samo od grana podna vaza će osvežiti prostor.

Za prirodan izgled enterijera doma izaberite podnu vazu koja ima ornamente grane drveta. Ona će dodati zanimljivu teksturu i učiniti prostor prijatnijim.

Visoka zlatno-bronzana podna vaza sa interesantnom teksturom uklapa se u moderan stil uređenja doma.

Pročitano 3763 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Raspoređivanje podnih vaza u domu